S Tebou je mi hezky
Tvůj humor já mám rád.
Že občas trochu kouše?
O to víc mě umí hřát.
Co dobrovolně že se bere?
To jiní říkat mohou.
Být to však po dohodě
co právníci s tím zmohou?
Lidé se vlastnit nedají
city pak jinde hledají.
Pak strmý sráz
jen jeden krok.
Pak v pád a nebo let,
se může změnit krok.
Dala jsi mi křídla phoenixe
chci lítat a hřát
Krok,
Brzy.
A pak
Kdo víš.
~☆~
Kéž tvoje kroky láska vede,
ač pádu občas zabránit nedovede,
častěji srdce však pobídne k letu,
krásnější barvy dá celému světu...
Hodně štěstí, Míro :)
19.01.2022 00:20:10 | Emily Říhová
mít přítele a lásku, která nás motivuje a dává nám sílu, co víc si přát? :-))
07.01.2022 02:39:05 | Iva Husárková
Pěkná báseň, jen mi neladí to poslední kdo víš.) má být ý nebo bez š? .)
06.01.2022 18:35:07 | Constantine
To je schválně, melo by tam být i misto y ale je v tom vícero významů takhle. Ju?
06.01.2022 19:05:21 | Protos1182
Jasně, jen tam každý asi vidí něco jiného a o tom to je.)
06.01.2022 19:09:56 | Constantine