Myšlenky
Anotace: Malování slovy 2022.
Zelená.
Malebně pletená.
Milující i vábivá.
Myslím na ní,
i když zima
a v duši rýma.
Bílá obarvila zem.
V kalendáři leden.
Odkrývá se v teple den.
Zas černá je obrazem.
Vleklá moc důrazem.
Člověk žije lem a lem.
Barvy mluví skrze ducha.
I v pramenu ticha.
Mnohdy píchá, brnká.
Života skvrnka.
Přemalujeme jí.
Ozvučíme jí.
I to je nadání.
Tajné doufání.
Mlha skončí přeci
a jednou budou krásné věci
našim uším přací.
V zájmu vibrací
nástroj hrací.
Přečteno 154x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Vědma, Amonasr, Sonador, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)