Anotace: ...
zrychlený tep
mám
u huby páru
běžím ti tak trochu
vytunit káru
luxusní bunda
v ní huňatá podšívka
v batohu dóza
písmenková polívka
jsem Copperfield
nechám zmizet pár matek a šroubů
jsem botanik
naroubuju neštěstí a zhoubu
ale nakonec si to rozmyslím
a zmizím v centru, v hejnu
ale přísahám, příště to fakt udělám
příště tě sejmu
jsem ten hajzl
co jednou tolik škody nápáchá
ale nemůžu
táta by se zlobil
měl bych zaracha