Anotace: Podle jedné písničky.... .
Svý tělo dám na oltář
ne, nechci mít svatozář.
Vnímat kousky Tvé kůže
Co všechno stát se pak může.
Netuším co bude dál
kávu zas studenou mám.
V záhybech textilu kůži mít Tvou
Pohladit krajinu pod ní tak ukrytou.
Na oltář květiny, i kůži svou
Proletí paprsek tmavou tou tmou.
Hřát když může Tě hřát
Blázen ten kdo nemá Tě rád.
~☆~
https://music.youtube.com/watch?v=D0sKtsCUtyE&list=RDAMVMD0sKtsCUtyE
tu písničku mám moc ráda. líbí se mi "proletí paprsek tmou". šťastný let, Apollo. :-))
09.01.2022 03:33:24 | Iva Husárková
:o) Děkuji Iv*
09.01.2022 03:36:04 | Protos1182
:-))
09.01.2022 03:36:31 | Iva Husárková
Prostě takové nutkání,
Ta slova přišla sama.
Zivot je cesta
srdce je brána.
Startovní výkřik
Oltář ten citu
Zrození s křikem
Hlásí se k světu.
běh neznámem.
09.01.2022 03:40:49 | Protos1182
nový rok, nový začátek... :-))
09.01.2022 03:43:17 | Iva Husárková