Koláž

Koláž

Anotace: Malovaní slovy 2022

Sedím u výkresů,
črt a nápadů.
Bílá roste do tvarů.
Plný stůl a všeho půl.
Kočka mňouká za dveřmi.
Už jsem zmrzlá. Otevři.

Přiběhne v okamžení
a pacek koláž do omdlení.
Je umělkyně ve svém díle.
Tahy běhají po papíře.
Tam šlápla hop sem a tam.

Co to bylo dříve.
Bludný Holanďan.
Směji se do dne
své nedokonalosti.

Kočka se otírá
ve své okázalosti.
Malovala jsem.
Usmála jsem se.
Vrchol tvořivosti.
Den bez zlostí.
Packy zachraňují před skleslostí.
Autor mkinka, 09.01.2022
Přečteno 191x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Iva Husárková, šerý, Psavec, Vědma, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No vida. V umění, má i kočka packy :-)

09.01.2022 20:42:00 | šerý

líbí

Ano. Ona je šikulka.

09.01.2022 20:53:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel