Otáčím si tě a prohlížím celý dlouhý rok
pokaždé jinak vypadáš
sednu si k tobě, dám si teplý grog
ty stojíš mlčky nic nežádáš.
Píšu po tobě fixem lihovým,
však nevadí ti nic
co zapíšu nikomu nepovím
jen ty víš o dost víc.
Znáš všechna jména mužů, žen
den po dni klidně počítáš
máš nové číslo na každý den
moc dobře si počínáš.
Jsi zvaný host každé domácnosti
kdekdo kouká na tvoji tvář
držíš se vždycky přítomnosti
jsi můj přítel - kalendář.
Povedla se, hned po první větě uhodnul jsem .)
09.01.2022 19:34:25 | Constantine
Tak to bych asi neuhodla. Ale pěkné obsahem i nápadem. ST a pozdrav. Daniela
09.01.2022 18:56:23 | danaska