Anotace: Psáno někdy v roce 2012 po první léčbě.
Červené čáry na obloze
špatná znamení
recidivující písmenka se vrací
v nesprávném pořadí ...
Zpět do reality
čeká mě brnkání na struny
v hedvábných ulicích
melodie skrtých přání ...
Absence vítězství,
čekání na další políčko v plánu
kelímek s hlínou na ex
probouzení z komatu každé ráno ...
Ostuda je šat nového milénia
a všechna čest plánům,
které se nezhatily
po rozepnutí poklopce ...