Srpek uspávač
Anotace: Píšu "z patra" ..tak jak mi to přijde na mysl ..když to jde tak se to prostě musí napsat :)
Za střešním oknem kdesi nahoře,
kde nebe stříbrem teček poseté je..
Tam v kruhu osvětlených mraků
bratr srpek se na mě směje ..
Až s nocí tě stříbrem probudí
Prstíky lehce, by nebylo znát
jako by dlaní , jemně pohladí..
Zašeptá větrem "Mám rád "
Ránem ta síla srpku slábne
za lesy zachází potichu spát..
Slunce to zlaté ve dne vládne
Tak dobrou noc nechej si zas
hezky zdát ..
Přečteno 193x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, mkinka, jitoush, Marten, Psavec, Marry31, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)