Pátek
Anotace: možná i sobota... a neděle.. a nebo celý rok?
Je pátek, ten, co už mnohokrát byl,
ale přece stále jiný,
zas opřený o vrata šedivých vil,
zas uprostřed špíny..
Ne, nehledám cestu zpět,
nehledám ani probuzení,
jenom tyto řádky vět
snad ve mně něco změní...
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)