Instrumentářka Zima
obléká chirurga Krajinu
do sněhobílého pláště
Anesteziolog Mráz
tiší vlnky myšlenek
ledovou krustou
na hladině vědomí
Co mi chtějí operovat?
Jaké rouby mi chtějí vštípit
pro nové Léto?
Krajina byl odvolán k porodu Vesny.. tak sladké sny, 'malý' Káji
10.01.2022 19:35:13 | DvorskyJan
Milý Jane,
:-). Je Zima už stárnoucí? Bude chtít pomáhat rodit perspektivní nástupnici, o které už nyní tuší, že bude na operačním sále oblékat předepsanou zelenou? A co na to Jan Tleskač?
11.01.2022 08:39:06 | Kaj