Šedá
Anotace: Malování slovy 2022.
Ta myš hledá skrýš.
Schová se a neobjevíš.
Já vím, kocoure spíš.
Kočka hlídá slunce svit.
Život i v šedi dá se žít.
Sopka právě v gejzíru.
Myš hledá dírku na míru.
Přežije i pohromu.
Sbírá si zrníčka.
Nenajde jí kočička.
Kolotoč i hvězdička.
Okolo pole
točí se řehole.
Otráví se?
Ne přizpůsobí se a přežije.
Šedá je pro ní naděje.
I my lidé v spěchu.
Odháníme mouchu.
Ona užitečná také je.
Pro jiné zlato,
co potravou je.
Kreativita života.
V moudrosti vykvétá.
Bála jsem se myší.
Pořád mám strach
a duše kručí.
Ale ta šedá jim svědčí.
Říkám kočce:" Nech jí žít."
Se mnou lovit nemusíš.
Dám Ti jídlo.
Nech myškám smích.
Být šedou není hřích.
Jednou pochopíš ba i víc.
Přečteno 155x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Iva Husárková, Špáďa, Psavec, petrzal, Vědma
Komentáře (4)
Komentujících (3)