Holubice
Anotace: Malování slovy 2022
Letí v bílém
čistém čirém.
V míru i v naději.
Křídla se radují.
Zobáček nese vzkaz,
že má domov rád.
Pozdrav zpívá krajinou.
S vřelou novinou.
Ti dobří se vracejí.
Holubice s nimi bdí.
Peří je rychlé
a lásku ctí.
Maluji holubici
na bílou dlaždici.
Dokresluji obrysy.
Přijdou její časy.
Křidélka se rozletí
a slunce dá přijetí.
Přečteno 167x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, šerý, Sonador, Iva Husárková, Špáďa
Komentáře (0)