Za mraky - tušení slunce v dáli
Však ve skalách svět - skrývá se šedý.
Po stěnách stíny květů plují
cejch překryjí či ho obklopují.
Vyleptán v úbočí příkrých těch skal.
Val kamení a květů, čas pozvolna jim k patě dal.
Kvetou v šedi, jen zvolna slunce tuší
tam tichu, jak na skály se sluší.
A stíny zvolna plují dál
den za dnem, přes cejch co čas tam vyleptal.
~☆~
Letící stíny co pohledy mění
rozšíří obzory tvému snění...
Krásný večer, Mirku... :)
19.02.2022 22:36:44 | Emily Říhová
úplně slyším jak kamínky odskakují od Tvých pohorek. smutnokrásná. :-))
13.01.2022 02:52:34 | Iva Husárková
Krásná poezie, povedla se ti .)
12.01.2022 15:44:13 | Constantine