Sbírka: Vzdoromládí
Co se v nás
Se zvířaty probouzí
Na tom tak unaveni
usínáme
Zrzavé a černé čmouhy
přes oči
Kterých se dotýkáme poloslepí
Zakrývají okolnosti
Ty mnoholistý
Ztracený a krásný
Císařským řezem
Masturbujícího panenství
Odsouzený k ztrátě
Co je tu zrzavé co černé
Co vousaté a odhalené
Pro co tu odkvétáme
3.3.1987