Vyznání
Anotace: Dnes to jsou tři roky, co odešla.
Když ztratíš matku,
ztratíš i lásku nejbližšího člověka.
Když v životě zabloudíš,
nikdo tak věrně nečeká,
trpělivě, se stejnou láskou,
tak, jako tvoje máma.
Plná citu, odpuštění
i když zůstává sama.
Sama se svou vzpomínkou,
vše v paměti chrání.
A tak čeká, vzpomíná
a tají svoje přání.
Jenom jedno přání má,
v očích je má skryto,
není ho těžké vyplnit;
ty to víš, i ona ví to.
Přečteno 169x
Tipy 15
Poslední tipující: Vědma, Evžen Zachariáš, jenommarie, Iva Husárková, Marten, paradoxy, Sonador, Friday, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (5)