Anotace: ...
klapi klap
klap klap
klapi klap
klap klap
slyším podpatky
které jsou
její největší zbraní
na scéně se zjevuje moje paní
nejdřív mi pošle
plivanec do tváře
zřejmě kvůli té
návštěvě lichváře
a že má někoho kdo by se
pro rodinu rozkrájel
někoho kdo je v posteli
dominantní jako rotvajler
ale já se na ni nezlobím
jen mě nemusela ztrapnit
před celou hospodou
počkej prosím!
půjč mi kilo...
na limonádu...
hroznovou...