Sbírka: Vzdoromládí
Rozednívání
Do kterého probouzím se
Se zpomaluje
S klapotem hodin
A podpadků namočených
vápnem
Údery na bolest
Do kruhů svatebního šramocení
Nezmění
nepodstatnost věci
Oběti s kroky zpět
jsou v pořadí
Už zase bez nároku
Odstředěn na vodu a sušinu
Stékám a sypu se
A vyhledávám
Kontinuitu
Ztracenou někde u tohoto stolu
30.3.1987