Anotace: ...
Jsi láska moje
jsi láska mojestačí mi kousek naděje
jsi láska mojebez tebe ztracen jsem
hvězdná láskakterá víc jak vesmír je
hvězdná láskaslunce když vychází
láska kterou zbožňujia neskonale miluji
kytice růží jen pro tebe
...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?