Anotace: A přání toho, co si sama nejvíc přeje. A to jako fakt. Jen blázen co jsem já Může dávat, když nejde brát. Prostě jsem Tě Libčo plný... .
Vím, je divné co cítím
v směšnosti podivné
tam v před se řítím.
Lhostejno, ze všichni se mi smějí
Co uvnitř mám vím sotva sám.
Že touhu, city stále hřeji
jsou věci, na které jsem sám.
Jsem směšný, jiným třeba
Je ve mě něco třeba, co nikdo nepozná.
Vím podivný jsem sobě já
Co dal jsem se nedává.
Vím jedno.
Neumím být "hnusný k druhým"
To jsem nikdy neuměl
Však, bohužel mám city
A v sobě něco
a toho se i bojím.
Učení bolí se říká
a nejen mozek se učí.
I city, srdce a tělo
nejsou zaslepené oči.
Neumím nenávidět
i kdyby třeba jiní měli
Že po té jedné toužím
tak rozdrtí mě stěny?
Dobře
pak naleznu snad uvnitř klid.
Že co jsem chtěl nemohu tak mít.
Ok, že musím s tim v sobě být.
Že miluju ji, tak mohu snít
Štěstí i tak jí přát
Tam někde uvnitř
stále jí milovat.
Verši Vás tu třeba nudit
však snít
Žít
Něco dát
Jí
I vám.
~☆~