Přirozenost
Anotace: Malování slovy 2022.
Nechte lidem přirozenost.
Hravost i radost.
Žalu chodí všude dost.
I z maličkostí je skvost.
Úroda od jádra.
Život je paráda.
Emoce ať žije
a ať se nedusí.
Nežijte pro to,
co se musí.
Jsme hráči svého já.
Jeviště otvírá.
Stěna rovná i šikmá.
Škálu rozhodnutí zaujímá.
Je ráno a dýcháme.
Ať v lásce žijeme
a vztahy nebortíme.
Kolikrát se znovu narodíme
a své já překonáme?
Každá vteřina smysl má.
Zázrak připomíná.
Víra jej zná.
Pohlaďme své já.
Ať v zoufalství neutíká.
A cit i vůle vyrovná.
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Vědma, Iva Husárková, Amonasr, zdenka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)