Anotace: ...
stařík s holemi
skládá kroky
hole se boří do silnice
levá noha
se mu plní heliem
z pravé vytéká
pryskyřice
ta začne tvrdnout
levá noha ztuhne
pravá začne stoupat
tělo se začne
trhat v půli
z hrudního koše vyletí
m ů r y
modrá blúza
v tvářích důlky
dobrý člověk
v rukou hůlky
kamsi letí
tedy
jeho část
pravá půlka muže
stoupá
potkává
rakety
planety
komety
doma stejně nikdo nečeká
žena už zemřela před lety