Anotace: ...
Ta duše v těle schovaná
někdy tak prázdná a bezbranná
ráda by oddychla si v zajetí
v hřejivém lidském objetí
a až trochu pookřeje
její cesty mohou býti zase smělé
má duše v těle schovaná
...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?