Něžné tóny klavíru,
pohltily mou duši,
teď tančí spolu ve víru,
srdce tiše buší.
Jak hebká křídla motýlí
vznášejí se v tichu,
spolu láskou opilí
po noci plné hříchů.
Po hříchů plné noci
a spojení dvou těl,
dvě srdce spolu buší
snad osud tomu chtěl.
Chtěl to osud vůbec snad?
To zní mi stále v mysli,
v mém srdci mám tě stále rád,
to nikdy člověk nedomyslí
Něžné tóny klavíru,
co v srdci svůj otisk zanechaly,
kéž ve tvém vesmíru
nikdy by nedozněly...
Opatruj se, Jdarksi
24.01.2022 22:41:12 | Emily Říhová