Les a vůně strom a květ
Na lavičce v stínu pěkně posedět.
Vnimat vůni, světlo, stín
Nemít v duši žádný splín.
Koukat, jak se stíny krátí
Vidět svět a jeho mládí.
Na tváři pak závan cítit
Lístek břízy v letu chytit.
Sedět, ale vnímat cele
V ústech mít chuť jitrocele.
Být smířen tam s tím vším
uvnitř světlo, žádný stín.
~☆~
Rada jsem přišla posedět,
do duše chvilku pohledět... :)
Pohladila, děkuju...
21.02.2022 22:11:18 | Emily Říhová
Teď jsem psal reakci Martenovi, na jeho bezútěšné dílo. A vida, Ty hned hojivej flastr. Bezva*
Díky. Hned budu mít lepší sny :-)
19.01.2022 00:19:14 | šerý
Tak dík, vždyť i ja tu mám kolikrát výlevy... .
19.01.2022 00:27:05 | Protos1182