Zhasínám za sebou své zrcadlové sny,
jako čajové svíčky na tvé vaně.
Na jedné straně žáry nocí, co nejdou uhasit
a tvá chuť, co chce to vše poslední spasit.
Plápolám nad mými proměnlivými myšlenkami
a ulehám s úsvitem prázdná po zázracích.
Holé větve a rostoucí otázky v mé hlavě
jsem hladová po tvé plánované zradě.
Tma, chlad a narůstající strach
a poslední, kdo mezi námi chybí je vrah.
Proč ne, vybavilo se mi nevím proč - citový vrah .)
24.01.2022 12:33:02 | Constantine