Anotace: ....
Nebudu už si na tvém těle číst
slova v kamenech se valí
bez studu v nás
neřeknu cokoli
snad popsat prázdný list
nevnímat okolí
v níž je plno krás
v kterých jsme v sobě
Sobě nesměle...
nic si nebrat,jen vše vzít
Zapomenout
jen číst,dlouze číst...