Viděl jsem
Ve vysoké trávě železné kříže,
dokola ticho a věčný mír.
Na padlých pomnících rezavé mříže
a modrý kosatec, kavalír.
Lavičky ve stínu, vysoké zeravy,
nad hlavou nebe a tichý mír.
Člověk by s chutí lehl si do trávy,
jako ten kosatec, kavalír.
K večeru pomníky ožijí plamínky,
to lidé přejí si tichý smír.
V pěšinách třpytí se kamínky,
hlavu sklání kosatec, modrý kavalír.
Přečteno 135x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Iva Husárková, Marten, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, mkinka, Sonador, Vivien
Komentáře (7)
Komentujících (6)