Anotace: "Spolu umíráme, ale bez sebe vůbec nežijeme." víte, kdo to řekl?
vidim v tom pribeh..ale nevim estli je to pribeh kterej myslis i ty..kazdpadne me se libi(hooodne) :-)
22.03.2007 10:51:00 | Adrianne Nesser
Stejně nerozumím, ale je to krásné, můžu si dosadit svůj příběh a rozumět si po svém.Na srazík nejedu.
18.03.2007 19:22:00 | Miskitka
a taky.. jedine pro me (a taky snad pro tebe) smutna...
18.03.2007 19:07:00 | Malá shnilá emotivní příšera
jen snad... ze je moc krasna.. povedena... a snad jedine pro me srozumitelna...
18.03.2007 19:06:00 | Malá shnilá emotivní příšera
nevim co na to mam rict... copak na to snad muzu neco rict? myslim, ze ne...
18.03.2007 19:05:00 | Malá shnilá emotivní příšera