Cestou necestou
vítr divoce duje
Sněhové vločky valí
běloba poletuje
Záchvěvy vichru
co křeče lomcují tělem
"Sněhulák" sune se
zvonla v vichru vpřed.
Do tepla roztát
i když zimu má tak rád
Však z dlaní teplých
touží teplo sát.
~☆~
...spíš zmrzlák než sněhulák jsi...;-)ale pěkný...
21.01.2022 18:49:32 | Marten
Pohladilo.
21.01.2022 15:24:31 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?