Zklamaný myslivec
Anotace: dívka s čistou duší, myslivec a očekávané zvíře
Zklamaný myslivec
Uvázaná mašle a růžové šatičky
V drobné ručičce pro matičku kytičky
Růžové tváře, roztomilý úsměv
Blonďaté vlásky zbarvuje rudá krev
Kvítek po kvítku na matku zem padá
Nikdo ji nemá rád je moc mladá
Zářivé sluníčko hebkou pleť hladí
Malinká holčička do trávy hledí
Děťátko míjí pruhované sele
Uteklo smrti je moc veselé
Její očička lesk nadobro ztratily
Od červených vlásků stonky barvu chytily
Uvázaná mašle a růžové šatičky
Podél tělíčka leží ledové ručičky
Myslivec sedí neúspěchu lituje
Selátko se s ostatními ze života raduje
Komentáře (2)
Komentujících (2)