Že zvláštní jsem
jen jedna mě vlastně zná.
Ta jedna, která
mě po čertech moc změnila
Ano jsem stydlivý
Trapné - a ona o tom ví.
Co děje se mi v hlavě
to slova věru nepoví.
Co cítím.
to ani tarot nepoví.
Jsou děje a věci
pro něž slova nezná svět.
Komnatu třináctou
otevřel mi její květ.
V bublině hradeb svých
toužím s ní poznat první hřích.
Jsem asi divný, uznávám
jsou věci, na které jsem sám.
Je něco, proč "tu" zůstávám
nevím, to nepovím Vám sám.
Proč?
Neznám pro "TO" slova
Jen dotek
Krve - krev.
~☆~
Krve krev a jejich vroucí vzdech. Jak píšeš, ne, nejsi člověk zvláštní. To mužům vlastní je, když nad ženou se zasní.
Ten název. No řekni sám, Protosi. Není ve variabilitě a skladbou slov, ta naše čeština úžasná?*
22.01.2022 13:15:17 | šerý