Angelologie II
Anotace: Akorát mohu říci, že těžko zde psát, sotva jsem v polovině, celé to spadne, takže jak po mně můžete chtít formátování? Jsme ráda, že to tak tak nacvakám.
Hledám svého anděla. Bože, to je peklo !
V horkém září Ráje snad křídlo se mu speklo.
To se asi načekám, než se anděl zjeví.
Lišky plení vinohrad, anděl,o tom neví ?
Nebo v provozovně R.A.J, u sklenice piva,
anděl pěje:"Baj-kaj-laj !" Ďábel se jen dívá.
Ďábel zpívá potichu,ten křičet nemusí,
jde o písně nezvyklé, samé skvělé kusy !
S brzkou ranní hodinou anděl začne skučet,
až mu (jako obvykle) ďábel předá účet.
Přečteno 214x
Tipy 11
Poslední tipující: umělec2, Sonador, Iva Husárková, jenommarie, Marten, šerý, Kan, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)