Gumové lehátko
Anotace: píseň chorvatského moře
Gumové lehátko
Na gumovém lehátku
do předu i pozpátku
nasávám slaný mořský vzduch
a ploutve stále zmenšují kruh
Unikám do hlubin neznáma
doprovázena krvavýma skvrnama
splašenou civilizaci opouštím
všechnu pozornost věnuji plujícím kostím
Gumové lehátko mluví za vše
nevadí mu že z něj odchází duše
ani ho nebere pasažérův řev
když ostré zuby zbarví horká krev
Gumová lehátka jsou zrádní přátelé
do údolí koster vás vezou vesele
má kostra už tam taky leží
každý pohyb dělá s těží
Komentáře (1)
Komentujících (1)