Z růže trnu, jenž nemá ráda
krve kapka do vody tak padá.
Pod vodou provázky rudé
kapka z nich však sotva bude.
Tmavnou a rozpíjí se v dál
Světlají, kdo by si co přál.
Další se v dlani slévají
do vody padají pak potají.
Je tma a nikdo je nevnímá.
Pod vodou ticho a klidno klidná tma.
Nejsou nikde, a přesto všude
Krve proud, a žlutorudý květ.
~☆~
Žlutorudý květ, no tak jestli to je, jak si myslím, tak gratuluji:)
23.01.2022 20:09:19 | paradoxy
Ta kapka krve jsem, ...
Zas o ni lehčí
Nad vodou
Obláčky mlhy křepčí...
...
Pam pam pa pam
23.01.2022 23:07:55 | Protos1182