Jak napuštěná vana ~ pěnou a blbostí
Tak hlava se v ní koupe sama
Kdo vanu tiše vypustí
Úslužnost dobroty ~ potřeba "zasraného" citu
Oloupat od kostí
Pocit ~ jsem jen pro psinu.
Co sám si někdo nedá ~ fakt nemůže si vzít
Tak živote "kurva"
Proč dals mi ten "posraný cit"?
Naivní "kretén" ~ snad aspoň pro zábavu
Jsem tam kde jiný
By dávno ustřelil si hlavu.
Jenže ~ tou cestou půjdu dál
Sobě sám do "ksichtu" se smál
Kde jiní odešli ~ tam budu dál.
Tak až i tam se budu smát
Pak na stébla trávy bude mi vítr hrát
Slunce do tváře mě hřát
Pohledem svým ~ krásu kraje sát.
》●《
...kdyby hlupák trval na své hlouposti, stal by se moudrým...;-)..ale je to jen legenda...
24.01.2022 15:34:17 | Marten
Zajímavé podání sebe sama, často lidé mají podobné pocity a asi máš v tom prvním řádku chybku .)
24.01.2022 12:16:40 | Constantine