A co touha těch rytířů ...
V brnění a plné zbroji !
Když na Bílé hoře ...
Se své smrti bojí !
Bez princezny a vznešených dam ?
Do ohně ... obě ruce za ně dám !
HOUPY HOU.
25.01.2022 03:00:48 | Fialový metal
Asi to nebude jen sen a touha princezen .)
24.01.2022 12:13:04 | Constantine