Anotace: (14.650.000,-) 160.255.255.2
Mlha to kouzlo v sobě má
Být sám i když je vůkol dav
Co blízko, daleko se zdá
Co daleko, v mžiku po hubě tak dá.
Pocity štěstí mlze budiž přány
chladí, a po kůži kapky tečou.
Co přát si, ať hodiny se vlečou
A hlína zase začne hřát.
>●<
Ty čísla
je stav konta:D
Nebo je to mlhovina..
nějak nevím a hádám
..to první je částka
..to druhé souřadnice
Určitě nějaký sen
..v mlze
asi zájezd
..na nějakou horu
Tedy ta anotace mě zaujala:))
Ale báseň také...neboj neboj:)
25.01.2022 22:45:36 | jenommarie
Aneb tajemství, každý má tajemství, a někdo třeba při řádcích od někoho tajje, tak jako taje led na slunci. Ale kdo je tím sluncem je to tajemství. I pro toho, kdo to tajemství má. Stačí takhle?
25.01.2022 19:30:46 | Protos1182
...do mlhy se dá skrýt ledacos...;-)taky moc nechápu, ale pěkně to zní...
25.01.2022 18:03:53 | Marten