-
spálil jsem o hubu
poslední jídlo
mám tři sta ve stínu
teče i mýdlo
trafika zavřená
kdo za to může
vstříc radám z éteru
vylétám z kůže
zavřeli trafiku
otevřou jinou
zrušíš trest smrti
a špičku doutníku
seřízneš gilotinou
Přečteno 182x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, mkinka, Amonasr, Sonador, Iva Husárková, rybka, Malá mořská víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)