Místnost ztemělá vyhaslá svíce
Pro víno - nejde se do lednice.
Není tu slyšet dech,
pavouci nelezou po stropech.
Na stole v prachu dvé ruce obtisklé
A smítkám prachu - neřekne se ne.
Závěsy zarostlé pavučin mlhou
Houby se šíří provlhlou půdou.
Život si vždycky cestu hledá
I kdyby jen voda, a nebo chleba.
Tam v kobce zustat měl
Pst, kdo to byl, že odešel.... .
~☆~
Jejdy, ta se mi hodně líbí... až tajemném prostředí s pěknou poslední strofou vyústění*
26.01.2022 12:40:47 | šerý