Čtu tvá starší dílka a vlestně mě ani nepřekvapije, že jsou tak dobrá:)
Gregymá pravdu taky bych tě poznala je to vyjímečný mít takhle osobitý styl.
13.04.2007 17:48:00 | Fosca
hm zajímavé to má bejt poesie jo?
18.03.2007 20:47:00 | Jsem ten kdo jsem
...taky podnikám střemhlavý lety někam...jenom asi bývám jinak oblečenej a i moje kabela má odlišnej obsah...takže se uvidíme někdy letící... :)
18.03.2007 20:31:00 | callowsick