Sbírka: Vzdoromládí
Jestli jsou ti tam
ti tam.
Pak my tady
jsme právě zde
a lámeme si prsty
a prokousané vlásečnice
struh vybroušených
věky a samolibostí
do skalnaté kůry šedé
vzácnosti jediné
samoúčelné
sebeznásilňující.
23.4.1987
Bytí zaúkolované životem až do skonání. Jsme součástí výběru a zákonitostí.
27.01.2022 13:11:33 | šerý