maláverunmalinkatá
znova čtu
mládí v hajzlu
nicka twispa
jeho ole
a všechno
co s tím souvisí
vyhráli sme
nejlepší geoprojekt
a moje neutichlá pusa
se usmívá
na celou ulici
sem jako prášek
na hlavu
co nezabírá
sem jako
ta bolest
neutišitelná
sem tak malá
že se vejdu
pod poličku
a už vůbec (nikdy) nevyrostu
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)