Chci vidět nebe plné slunečnic
a sebe mít na dlani o kousek víc.
Chci chodit cestou posetou hvězdami
a chybovat v pochybách, co jsou před námi.
Chci se oblékat do šatů utkaných z Večernice
její svit, ať odráží se ve zraku půlměsíce.
Chci snídat něhu se západem slunce
a mít stále víru v pohádkové konce.
A žít si za sedmero horami šatů
Mít luxusní auto a chatu.
A k obědu stačí ústřice
Vlastně se smát asi nejvíce.
Na prince s malým tryskáčem
A jinak mi bude do pláče.
Ve svých snech ...
Hezká pohádka
28.01.2022 20:29:17 | Fialový metal
...to je jen pohádka...;-)to by nebyl konec ale věčnost...ps: a tvá krásná slova mi nedávají moc smysl, trocha kritiky na konec.
28.01.2022 15:26:49 | Marten
Stačila by ta snídaně při západu Slunce..a ono už by vše ostatní naběhlo...samo:)
Určitě jsou..věřme
27.01.2022 19:34:47 | jenommarie