Anotace: ...
sundala si
limetkově zelenou mikinu
a její přírodní
chundelaté podpaží
vytvořilo na olivově zeleném triku
koláče o velikosti
Gibraltaru
které ovoněly
celou místnost
to bylo v poledne
hned po tom jsme se opili
zeleným absinthem
a usnuli
ráno jsem odešel
když ještě spala
nevyvětrala
takže se kapky
na zamlženém okně spojily
a vytvořily proudek vody
který se svezl po parapetu na zeď
a odhalil starou vrstvu
pistáciově zelené barvy
o níž jsem neměl
nejmenší tušení
takhle to ve vztahu chodí
moc zelených odstínů škodí