Krásné a moudře napsané
10.03.2022 10:33:39 | Protos1182
Prostě ji asi nehrát, když se to někomu nelíbí a chce něco jiného, ne? .)
31.01.2022 15:35:12 | Constantine
Stačí si zapálit ... Svíčku ?
Otevřít uzávěr od dvanáctileté ... Knížky ?
Nasát vůni tří růží !
Rty navíc zvlhčí ukazováček.
A pak může cokoliv otočit.
Na správnou stranu ... Té cesty.
Té pěšiny po pomazlení s kočkou a jít prostorem plných hvězd.
Která každá jediná.
Někomu patří.
30.01.2022 08:47:24 | Fialový metal