Pozdní návrat
Ztemnělou ulicí, zní kroky opozdilé,
zvuky těch kroků ozvěna vrací,
ta ve stěnách domů se ztrácí,
hledat ji, bylo by pošetilé.
Ty kroky spěchají a vzdalují se,
za nimi zůstává neklid a chvat,
ty kroky spěchají domů a spát,
vchází potichu, jinak prozradí se.
Přečteno 151x
Tipy 13
Poslední tipující: JSJ, Amonasr, Vědma, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Marten, Psavec, mkinka, Vivien
Komentáře (4)
Komentujících (4)