Loď
Jsem z lidí, pro něž LOĎ
Znamená vlastně svoboda
Nespočet míst kam plout
Se na mapě najít dá
A nikdy není cesta stejná
A nikdy nedopluješ na obzor
Když následuješ ptáků hejna
V uších ti zní jejich chór
Jen vítr do plachet
Pod nohama rytmus stálý
A nikdy už se nevracet
Kde na loď mohou číhat skály
Přečteno 163x
Tipy 13
Poslední tipující: mapato, mkinka, Kaj, Iva Husárková, Psavec, Marten, šerý, Friday, Vivien
Komentáře (7)
Komentujících (3)