Pozitivní myšlení
Anotace: Malování slovy 2022
Holka navléká korálky.
Okolí dívá se i za vrátky.
Usmívá se, i když
svět stávkuje.
Pozoruje mravence.
Ráj vidí v pohádce.
I to slunce má nožičky
a úděl zvládne bez slzičky.
Síla žití klíčí mezi světy.
Obrázek lásky i květy.
Jednou budou jí chovat věty.
Zeleň přijde na pokec.
Malovat slovy krásná věc.
Objímat řeky i břehy
a nechat se vést.
Krása je žít.
Voní levandule
a chuť létat na měsíc.
Beruško, máš pohádku?
Mám Tě za kamarádku.
Leť za puntíky štěstí
a pozdravuj všechny děti.
Curriculum vitae.
Život vnadný je,
když dýchá naděje.
Přečteno 150x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Koala, Iva Husárková, Psavec, Vědma, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, petrzal
Komentáře (6)
Komentujících (3)