Miláčku,
Tobě krásné ráno.
Vím,
Špatně se ti spalo
Na stole káva čeká
Pro Tebe
I svou tam mám
Že nejsi moje žena...
Nu, co s tím nadělám.
Snad jednou, nějaké
tohle ráno povím.
~☆~
To slovo, co neříkám
když teď se lásky bojím
Líbí.
07.02.2022 00:32:40 | Dane