příkladná sobota dováří žité
stačí jen sloupat se k ženě a muži
k vědomí že v prostoru mezi
levitují osvědčené ingredience
(strupaté skrojky trupům střed)
i v posteli nejvíc chutná
že se v ní prakticky známe
když zůstáváme
v přítulném světle hmatáme důkazy
a z dechové frekvence víme ...
kdy se bude plýtvat či dychtivě přidávat
špetka fantazie
...ten konec je fantazie...;-)zapomněl jsi na přítulné...lidské teplo...
31.01.2022 17:50:21 | Marten
Mám rád taky přítulné světlo a nejen to .)
31.01.2022 15:57:48 | Constantine
Je prima vědět, co je na jídelníčku už osvědčené, a když fantazie, tak doma nejvíc. Cestičko, jsi mé osvědčené menu, pokaždé s prima špetkou jiné ingredience. Tvoje alchymie mi dělá dobře. Díky!
31.01.2022 15:36:19 | Vivien